Фронтмен гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин після повернення з Італії запідозрив у себе симптоми коронавірусу. Він опинився у зоні ризику, адже перебував у країні спалаху інфекції. Про це він написав допис на своїй сторінці в Facebook.

Скріншот допису, фото з Facebook

"Відчув усі симптоми вірусу, описаного в анамнезі COVID-19. Відповідно, порадившись зі страховою, було рекомендував звернутися у швидку", - поділився Харчишин.

За словами виконавця, швидка із передмістя Києва повезла його в місто Біла Церква. Харчишин поділився, що в Білу Церкву його повезли, оскільки "пройти тест по-іншому" на коронавірус йому не запропонували.

Валерій Харчишин
Валерій Харчишин

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Обстеження та госпіталізація є вимушеним, а не обов'язковим кроком і стала для мене єдиною опцією, тому що в "багажнику": сухий кашель, задишка, температура, високий тиск, контакти з потенційно інфікованими в італійській лікарні", - пояснив Валерій.

Про результати досліджень артист не повідомляє, тож прихильники затамували подих і чекають результатів тесту на коронавірус.

"Але запасіться не гречкою, а звичайним терпінням. Мій аналіз опинився першим, що досліджували. Скажу - все працює, через сраку, але працює... Можливо це тільки початок, тому так важко дається перший урок", - скаржиться він.

"Кортше, забудьте про мій сумно- нудний текст, бо я лише хотів спитати — хто ти, блядь, той розумнику логістичних наук з ОДА??? Який кліщ укусив тебе і уповноважив на таке рішення? Для чого відвозити людей у непідготовлену лікарню з підозрою на екзотичну інфекцію, щоб потім відвозити матеріали тестів туди, звідки вони фізично приїхали? Чи дивився ти хоч раз на карту області? Чи знаєш - скільки пустих диспансерів географічно та адміністративно розташовано поруч з містом у віддалених від житлових кварталів лісових зонах, а не посеред житлового району Білої Церкви? Чи не кияни - якісь не ті люди? Хто ти, довбню? Перепрошую, може довбине...", - фінішував Харчишин.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше