Вчені назвали новий вид жуків на честь популярної співачки Леді Гаги. Про це розповів аспірант Іллинойського університету в Урбана-Шампейн Брендана Морріса, який є відкривачем цього виду.

Вчений розповів, що вирішив назвати даних комашок на честь Леді Гаги з-за "божевільних рогів і чокнутого почуття стилю". Морріс розповів, що горбатку викликають у нього захоплення за їх історію в 40 млн років і різноманітність форм.

Морріс вирішив дати назву Kaikaia gaga в тому числі і для залучення уваги до горбаткам, оскільки практично ніхто про них не знає, хоча цей підвид жуков є дуже важливою частиною лісової екосистеми.

Жук на честь Леді Гага, фото: Brian L. Stauffer
Жук на честь Леді Гага, фото: Brian L. Stauffer

Жуки живляться соком рослин. У нього досить своєрідне морфологічна будова і яскраве забарвлення.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Леді Гага ніяк поки що не прокоментувала цю новину, але відомо, що співачка прислухалася до порад лікарів і вирішила перечекати пік коронавіруса будинку.

Жук на честь Леді Гага, фото: Brian L. Stauffer
Жук на честь Леді Гага, фото: Brian L. Stauffer

Так, за її словами, вона грається з домашніми улюбленцями і не зустрічається з батьками та бабусями, щоб зайвий раз не наражати себе на небезпеку.

"Я розмовляла з деякими лікарями і вченими. Це нелегко зараз для кожного, але краще/найздоровіше, що ми можемо зробити – дотримуватися карантин і не спілкуватися з великими групами і людьми, старше 65 років", - сказала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відчайдушна Леді Гага зізналася в пережите насильство.

Як повідомляв Знай. ua, епатажну Леді Гагу "підкосив" коронавірус і вона негайно звернулася до фанатів.

Також Знай. ua писав, що Леді Гага продемонструвала пишні груди і поділилася страшною історією з життя.