Фронтмен гурту ТІК Віктор Бронюк стане ведучим кулінарного шоу "Перше, друге та компот", який стартує на телеканалі ICTV.

У новій кулінарній програмі відомий співак готуватиме страви за власними рецептами. Віктор Бронюк розповість про швидкі та легкі блюда для смачного раціону на весь день та покаже, як їх приготувати.

Шоу не дарма називається "Перше, друге та компот" - у кожному випуску програми в обов'язковому порядку показуватимуть глядачам рецепти приготування першого і другого блюд, а також десерту чи напою.

Віктор Бронюк ділитися власними кулінарними лайфхаками, цікавими історіями та жартами з життя.

"Коли ми задумували програму, для нас було важливо зробити її не такою, як інші кулінарні шоу. Ми зрозуміли, що глядачеві показують, як готувати їжу дуже правильно і професійно. І половина процесів, які відбуваються у кожної людини на кухні під час готування, у цих всіх кулінарних шоу не демонструють. Але ж люди, які дивляться програму, не готують так ідеально. У нашому шоу ми покажемо весь процес таким, яким він є, без підчищених кадрів", - розповідає про нову програму продюсер ICTV Марина Коваль.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Віктора Бронюка запросили стати ведучим неспроста. Виявляється, співак давно захоплюється кулінарією, часто готує вдома для рідних і навіть веде кулінарний блог. У вільний від гастролей час Віктор готує страви з власне вирощених продуктів. У своєму приватному будинку співак щорічно збирає урожай з городу - картоплю, редиску, буряк, а в саду вирощує безліч фруктів. Як жартує співак, кулінарні здібності він отримав у спадок: у його роду всі смачно готують, а дід навіть був військовим кухарем.

"Мені ніколи не буває нудно на кухні, адже завжди вчуся чогось нового і експериментую, щоб розробляти власні секрети і нові страви. Коли в 15 років поїхав з рідної домівки вчитися, готування стало і щоденною потребою, і одночасно віддушиною. Готування прекрасно рятує, коли сумно на душі, і навпаки - відкриває ще більше прихованих резервів власних можливостей", - каже Віктор.

До слова, прем'єра кулінарного шоу відбудеться вже цієї суботи, 21 березня, о 8:30 на ICTV.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше