На 4 тижні "Від пацанки до панянки" покинула Сабіна Шейко, яка пожертвувала своєю участю заради Юлі #Бандитки Чигринець. Подальший шлях до змін дівчина захотіла проходити самостійно. Викладачі Школи леді підтримали Сабіну і побажали їй ніколи не відмовлятися від мрії.

Вона зізналася в "Пацанському краш-тесті", що в 16 років стала жертвою ґвалтівника. У цьому Сабіна звинувачує себе. За її словами, вона занадто довіряла людям і іноді поводила себе необачно. Після зґвалтування відчувала себе наляканою і розбитою, а через кілька тижнів дізналася, що вагітна.

"Мені було 16 років, я вирішила стати самостійною і поїхала в Дніпро заробляти гроші. Там я познайомилася з дівчиною, та запросила мене в гості випити кави. Мені ніде було жити, до того ж, я – довірлива душа, тому й погодилася. Випила кави і просто заснула. Прокинулася біля трамвайних колій, взагалі не розуміла, що відбувається. Після цього у мене була затримка, я зробила тест – результат виявився позитивним. Мені тихо і акуратно зробили аборт, в цьому допомогли знайомі", - розповіла Сабіна Шейко.

"пацанка" Сабіна Шейко, фото Новий канал
"пацанка" Сабіна Шейко, фото Новий канал

Дівчина стала замкнутою і не хотіла розповідати близьким про те, що з нею сталося.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Не вистачало того, щоб мене хтось вислухав. Мені потрібно було виговоритися, я потребувала поради і підтримки. Хотілося почути: "Я поруч, все буде добре. Не дозволю нікому тебе образити". Іноді слова можуть врятувати, але вони повинні бути підкріплені вчинками. Треба показувати людям, що їх люблять, цінують і залишають право вибору. Їх треба обіймати, слухати і просто бути поруч", - поділилася Сабіна.

Сабіна деякий час навіть працювала повією, щоб утримувати сім'ю і кохану дівчину.

"Спала з чоловіками за гроші, бо мені потрібні були гроші. Я була єдиною годувальницею сім'ї. У мене склалася безвихідна ситуація. Це тривало недовго. Мені потрібно було утримувати сім'ю і улюблену дівчину, яка на той момент не працювала. Всі думали, що я звичайна стриптизерка. Ніхто ніколи не цікавився моїм життям, а я нікому нічого не розповідала", – пояснила "пацанка".

Переживши зґвалтування, дівчині було складно довіряти чоловікам і спілкуватися з ними, не кажучи вже про інтимні відносини.

"Для мене кожен секс перетворювався на тортури. Було гидко і боляче на душі. Іноді я навіть заривалася обличчям у подушку і тихо плакала, чекаючи, коли це все нарешті закінчиться. Потім зрозуміла, що все це – дно, і я заслуговую більшого", - зазначила вона.

Кожен раз Сабіна все більше розчаровувалася в людях, ставала більш жорсткою і безжальною. Щоб знову навчитися довіряти людям і змінити спосіб життя, дівчина прийшла на проект.

"Раніше я вважала себе шматком м'яса. Ставилася до людей, як до тварин. Були моменти, коли відчувала страшенну ненависть до них за те, що зробили мені боляче. І розуміла, що це треба виправляти. Коли потрапила на проект, вже після першого тижня побачила, що є інше життя. Я захотіла позбутися від холоду і байдужості, які взяли наді мною верх. І в якомусь сенсі мені це вдалося", - сказала ексучасниця шоу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, учасниць "Від пацанки до панянки" відправили до сексолога, щоб розкрити їх жіночність.

Як повідомляв портал Знай.uа, "пацанка" розповіла про знущання батька і жахи дитинства.

Також портал Знай.uа писав, що "пацанка" зізналася в домаганнях вітчима.