60-літній актор Шон Бін став учасником сварки зі своєю 33-річною дружиною Енді Мур на борту літака British Airways.

Про це повідомляє таблоїд The Sun з посиланням на власне джерело всередині авіакомпанії.

Як повідомляє імовірний очевидець подій, Шон Бін і Енді Мур пили вино під час авіарейсу. В якийсь момент між подружжям виникла сварка, і дружина вилила келих білого вина на спортивні штани чоловіка. Бін начебто різко підскочив і кинув келиха в обличчя Мур.

Шон Бін, фото Wikimedia Commons
Шон Бін, фото Wikimedia Commons

У сварку довелося втрутитись членам екіпажу літака. Джерело видання The Sun стверджує, що лише статус зірки захистив Біна від правоохоронців. Однак з актором і його дружиною все ж провели бесіду в авіакомпанії.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Представники актора спростовують таку версію інциденту і стверджують, що вживання вина, його розливання чи жбурляння келихом не мали місця, хоча визнають, що сварка все ж відбулась.

Актор Шон Бін відомий ролями Боромира у фільмі "Володар перснів" і Неда Старка у серіалі "Гра престолів". В Інтернеті висміюють той факт, що персонажі, в яких перевтілюється Шон Бін, зазвичай помирають на екрані.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Стів Бушемі розповів, в якому фільмі йому сподобалося вмирати.

Як повідомляв портал "Знай.ua", за звичкою: зірка "Ігри престолів" повів до вівтаря п'яту кохану.

Також "Знай.ua" писав, що Нед Старк з "Гри престолів" відмовився помирати: головний "смертник" кінематографу втомився бути мемом.