Організатори знаменитого Каннського кінофестивалю прийняло рішення перенести його на жовтень 2020 року через пандемію коронавірусу в світі. Спочатку захід мав відбутися в травні. Про це повідомляє Hollywood Reporter, посилаючись на заяву організаторів.

"Ми прийняли рішення рухатися далі з нашим планом дій у надзвичайних ситуаціях. Тепер фестиваль буде проходити з 26 по 30 жовтня. Як завжди, здоров'я, безпеку і благополуччя нашого співтовариства є нашим пріоритетом. Рішення було прийнято після продуктивних переговорів з нашими шановними партнерами і клієнтами, а також після консультацій з представниками охорони здоров'я міста Канн і французьких властей", - йдеться в повідомленні.

Каннський фестиваль, фото GettyImages
Каннський фестиваль, фото GettyImages

У свою чергу керуючий директор Cannes Lion Саймон Кук додав: "Наше співтовариство стикається з безпрецедентними проблемами, і співпраця ніколи не була більш важливою. Зараз ми зосереджені на плануванні фестивалю".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що група Go_A зможе представити Україну на пісенному конкурсі Євробачення в наступному 2021 року з тією ж піснею без участі в новому національному відборі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Асоціації чоловічого і жіночого тенісу ATP і WTA скасували всі свої турніри.

Також портал Знай.uа писав, що УЄФА прийняв рішення скасувати матчі Ліги націй.