Лідер гурту ТІК Віктор Бронюк зізнався, що у нього є ще одне велике захоплення у житті, крім музики. Це кулінарія. Артист зі студентських років любить готувати щось смачненьке та тепер буде ділитися з телеглядачами своїми власними рецептами.

Бронюк став ведучим першого кулінарного шоу на ICTV "Перше, друге та компот". У програмі він не тільки готує першу та другу страви, але ще й дає прості рецепти для смачного раціону на весь день та ділиться цікавими історіями та жартами з життя.

Порталу Знай.ua Віктор Бронюк розповів, як розважається з родиною під час карантину, яка у нього коронна страва та що готує для дітей вдома.

Віктор Бронюк з родиною, фото з особистого архіву музиканта
Віктор Бронюк з родиною, фото з особистого архіву музиканта

Вікторе, розкажіть, як проходить ваш карантин?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Усіх головних правил безпеки у родині ми обов’язково дотримуємось, але і веселощів себе не позбавляємо. Коли живеш у приватному будинку, цікаве дозвілля організувати все-таки легше. Тож після того, як у дітей закінчуються їхні шкільні онлайн-заняття та виконані всі домашні завдання, у дворі ми і м’яча ганяємо, і у бадмінтон та інші рухливі ігри граємо.

Чим порадите читачам зайняти дітей на час карантину?

У цей непростий для усього світу час варто менше часу витрачати на нескінченні перегляди новин і більше - приділяти дітям. Просто будьте поруч і насолоджуйтеся спілкуванням. Куховарте разом, малюйте, майструйте щось цікаве, якщо маєте біля приватного будинку город чи садок – долучіть дітей до догляду за рослинами, вони це люблять, а не маєте – дивіться улюблені сімейні комедії, грайте у настільні та комп’ютерні ігри, читайте і обговорюйте. Головне – щоб разом і в задоволення!

Як часто ви дійсно готуєте вдома?

Ще зі студентських років кулінарія – одне з моїх найбільших захоплень. Коли є вільний час і натхнення, я з радістю готую. Люблю, коли дім повний гостей, тому завжди пробую щось нове і експериментую, радуючи рідних та друзів оригінальними і смачними стравами та напоями.

Чи є у вас своя коронна страва?

Незмінною моєю коронною стравою, яку часто готую вдома, залишається борщ. Називаю його "сирітським", бо коли ставиш у каструлю з борщем ложку, вона не падає.

Якщо цікаво, для його приготування на 3 літри води потрібно взяти 400-500 г свинячих ребер - 10-15 хвилин м'ясо повинно підваритись. У цей час готуємо засмажку: до шкварочок і вже золотистої цибулі додаємо натерті на терточці одну морквину й один середній бурячок, потім - томатну пасту і сметану. У каструлю з уже провареним м'ясом кидаємо 4-5 середніх картоплин, 200 г квасолі й порізану половинку головки капусти. Останні штрихи - кріп і петрушка і сметанка за смаком.

Віктор Бронюк, фото надано каналом ICTV
Віктор Бронюк, фото надано каналом ICTV

Скажіть, що строго на вас і на жінці на кухні?

Кожен із нас робить те, що приносить задоволення. Я взагалі проти будь-якого гендерного розділення хатніх обов’язків. Ми з дружиною одразу домовилися все намагатися робити разом і в задоволення. Тому готує, прибирає чи скуповується у магазині - той, у кого є бажання.

Що полюбляєте готувати для дітей?

Найулюбленіша їхня страва – тушкована картопля. І якщо тато не на гастролях, першою справою вони замовляють саме її. Кажуть: такої смачної картоплі більше ніхто не готує!

Чи вже вчите дітей готувати? Які страви вони можуть приготувати самостійно?

Єва і Даня змалечку стали моїми головними помічниками. Діти дуже люблять допомагати на кухні. Їхня улюблена страва для приготування – піца. Бо можна досхочу награтися, розкочуючи тісто, а кожен у своєму секторі, за який відповідає, додає улюблені продукти.

Нагадаємо, що один з хітів гурту ТІК присвячений дуже смачному десертові.

Шоу "Перше, друге та компот" з ведучим Віктором Бронюком стартує на ICTV з 21 березня.

Раніше Знай.ua писав, що прима-балерина Катерина Кухар самоізолювалася разом з чоловіком після повернення в Україну з відпочинку в Таїланді. Зірка розповіла, де і з ким знаходяться її діти.

Також актори з серіалу "Кріпосна" зізналися Знай.ua, як розважається вдома на карантині.

Крім того, Марічка Падалко, Ірина Федишин, Лідія Таран розповіли Знай.ua, як з дітьми проводять час на карантині: що роблять та як оберігають своє здоров'я.