Онука відомої української співачки Софії Ротару Соня Євдокименко активний користувач Instagram, де зібрала багатотисячну аудиторію, яку зараз часто радує яскравими фото і відео. В цей раз зоряна красуня показала милий кадр, на якому позує в цікавому образі.

Як видно, дівчина зображена в якомусь незвичному приміщенні, вона розкинулася на лавці і про щось задумалася. На прогулянку Соня вийшла в чорному вбранні, поверх якого накинула довгий бежевий плащ, при цьому сидить вона так, що видно довгі ноги в чорних туфлях на шпильці. Волосся красуні зібране в акуратну зачіску, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото дівчина загадково написала: "Я міг бачити, як ти червонієш. Я міг би відчути твій дотик". Шанувальники в захваті від нового образу і засипають модель компліментами в коментарях до фото.

Коментарі під постом Соні
Коментарі під постом Соні

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, внучка Ротару вразила мережа красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.