Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка стала зіркою Instagram і Нового каналу, часто радує публіку у соцмережі яскравими фото і відео зі свого життя. В цей раз зоряна красуня показала забавні кадри зі зйомок гумористичного шоу "Розсміши коміка". Виявилося, що через вісім років дует Лесі та Олі повернувся в шоу і судячи по знімках, підірвав його.

На нових фото Леся з'явилася в дуже пікантному образі, судячи з усього, виступ був дуже запальним. Тим часом її подруга Оля веде себе, як завжди, більш скромно. У підписі до публікації Нікітюк розповіла про своє грандіозне повернення в шоу. "І ось ми знову на арені. Через 8 років. Я не знаю чи в нас вийде вас так сильно розсмішити як 8 років тому, але я після виступу плакала! Адже з Олею @olli.golub після Коміка... наші шляхи розійшлися, кожен пішов своєю дорогою... і тут".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.