Співачка і "супер-блондинка" Оля Полякова відома своєю любов'ю до публічності, соцмереж та ажіотажу навколо власної персони. Але нещодавно Оля у своїй медійності перейшла всі межі - навіть дев'ятирічну доньку затягнула в кадр селфі-камери, щоб показати своїм фоловерам. На кадрах видно, що дівчинка явно незадоволена і не хоче позувати. Оля звернулася до прихильників: "Ось що мені з нею робити? З дитиною так складно спілкуватися! Злий дитина!"

Дівчинка, похмуро дивлячись на маму, сказала: "Це тому, що ти вічно у своєму телефоні! Крім того, мамина принцеса заявила, що "не хоче жодної казку". Відразу видно, що маля не в дусі.

[embed]https://www.facebook.com/polyakovamusic/videos/1117892048560776/?__xts__

Фоловери відразу відзначили конфуз і стали писати у своїх коментарях, що дитина таки правий, і що замість.

Можливо, карантин, коли ніхто не виступає і нікуди не їздить, послужить приводом зблизитися з родиною не тільки зіркам естради, але й нам усім. Проводьте більше часу з тими, кого любите, не забувайте про заходи обережності і не высовывайте носики на вулицю без крайньої необхідності. Все відбувається не просто так. Можливо, саме це ваш шанс стати ближче з тими, з ким довго не знаходили спільну мову.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дочка Полякова показала струнку фігуру в розкішному купальнику.