Відома українська співачка Настя Каменських, яка минулої весни вийшла заміж за колегу по сцені Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого насиченого творчого життя в Instagram. В цей раз зоряна красуня виклала в мережу милий кадр, на якому позує у студії "Голосу країни", де вона сидить у кріслі тренера разом з чоловіком.

Саме на цьому кріслі Настя і відображена – вона присіла на підлокітник і закинула ноги на саме крісло. Зірка прийшла в студію в стильному вбранні – не ній спокусливий комбінезон кольору хакі оригінального фасону з цікавим коміром-прикрасою. Волосся красуні зібране у високий акуратний пучок, а на обличчі яскравий вечірній макіяж. Каменських сидить в вишуканій позі і з викликом дивиться в камеру. У підписі до фото вона розповіла про новий ефір талант-шоу, а також заінтригувала прямими ефірами тренувань у своєму Instagram. Захоплені фанати тут же кинулися обговорювати знімок, засипаючи співачку компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.