Дружина репера Джигана Оксана Самойлова розповіла подробиці свого життя в США в період, поки її наркозалежний чоловік перебував у клініці: виявляється жінка з новонародженою дитиною потрапила до лікарні.

Відповідну "сторіс" Самойлова виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Оксана Самойлова з сином Давидом, фото Instagram
Оксана Самойлова з сином Давидом, фото Instagram

На відео можна побачити жінку в палаті американської лікарні. Дружина Джигана розповідає, що в її сина Давида, якому тоді не виповнилося й місяця, "нічого серйозного", однак їм довелося прочекати в медичному закладі близько чотирьох годин. За цей час до них підійшло біля 6 лікарів, які обговорювали стан дитини і необхідність госпіталізації, однак врешті-решт матір з немовлям було вирішено відправити додому.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

На днях Самойлова виклала фото свого сина Давида, якому якраз виповнився 1 місяць. У підписі до фото жінка була особливо відвертою.

"Ми мали були бути максимально щасливими, але так сталося що це найгірший місяць у моєму житті. Різко стало руйнуватися все, що будувалося 10 років. Не знаю що ще можна сказати...знімати безтурботні сторіс я просто не можу поки що, грузити вас своїми печалями не хочу, удавати, що нічого не сталося я не збираюся, але і розповідати все в соцмережах не буду, так само як і ходити на всякі передачі і т.д.", - написала молода матір.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Також журналісти помітили, що Джиган і Самойлова нарешті змогли повернутися до Росії з охоплених пандемією США.

Репер Джиган опинився в центрі скандалу через свою наркозалежність. Поки його дружина- породілля перебувала в лікарні, він поділився в соцмережах трансляцією своєї неадекватної поведінки, у тому числі зі старшими дітьми. Після цього музикант відправився в центр реабілітації для нарко - і алкозалежних Seaside Palm Beach в Маямі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оксана Самойлова вперше висловилася про скандал з Джиганом, чи були побої і зради - "Повинна допомогти".

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Горить пекельним полум'ям", - дружина "божевільного" Джигана Самойлова вперше зізналася, що сталося в сім'ї.

Також "Знай.ua" писав, що Джигана покинула дружина після зради з покоївкою, що робитиме матуся чотирьох дітей - фото.