Скандальна російська співачка Лоліта Мілявська активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 56-річна знаменитість виставила свіже відео, де вирішила "хайпанути" на тему коронавіруса COVID-19, то намагаючись "продавати" туалетний папір під своїм ім'ям, а то і зовсім показавши, як "еротично" чистить униказ йоржиком. Так, артистка навмисне засвітила груди в прозорому боді, дивно кливляючись на камеру і показавши, чим займається на карантині.

"Чищення унітазів - суцільне задоволення на карантині 🧜😜🤩✌️", - поділилася емоціями Мілявська. Фолловери не пройшли повз, проте розкритикували поведінку виконавиці: "А я вже подумала німецьке порно...)))😂😂😂", "Лоліта, що ви серйозно так пожартували??? Це ж низько для Вашого рівня? Не відпускайте планку, чого ви!?", "Хочете переплюнути Волочкову в сумнівній популярності????😕", "Нікчемне відео 😒", "Ви розумніше нічого не могли придумати, ну їй Богу🤦‍♀️", "Біда не приходить одна🤦‍♂️", "Яка дурниця, Лоліта. Всі ваші відео суцільна маячня", "Це ж треба заср*тися, що на весь світ 🌍 це демонструвати?!", "Що попало", "Лоліта це не ваш рівень!".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.