Телеведучий Дмитро Шепелєв, також відомий як цивільний чоловік померлої від раку Жанни Фріске і батько їх спільної дитини, прокоментував спустошення вулиць Москви, Російська Федерація через карантин, запроваджений для боротьби з епідемією коронавірусної хвороби.

Відповідну публікацію зірка телебачення розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"З відомих причин тепер центр міста по буднях виглядає так, як виглядав раніше вранці у вихідний, ну а на вихідних як у фільмі-катастрофі - нікого", - написав Шепелєв у підписі до фото, де можна побачити безлюдну московську вулицю.

Деякі коментатори досить бадьоро поставилися до повідомлення вдівця Фріске. Не обійшлося і без декількох традиційних жартів про гречку: "Дімас,ти закупився хоча б гречкою?😊", - написав один з підписиків.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Інші коментатори розкритикували зірку за спробу "хайпу" на пандемії. "Ну так на годиннику 9:00. Ось лише б хайпанути на цьому короновірусі", - написав інший підписник.

Шепелєв також опублікував свою фотографію у медичній масці та окулярах, підписавши її: "У очі глянь. Поцілуємося?"

Раніше пандемія коронавірусу вже вплинула на життя Шепелєва і їх сина: після звільнення з російського Першого каналу він хотів відправитися на гірськолижний курорт в Італії, але в останній момент відмовився через ризик зараження. Російські ЗМІ припускають, що він зробив це з поваги до пам'яті до померлої Жанни Фріске та любові дитини. Однак така інтерпретація є суперечливою: діти доволі легко переносять коронавірусну хворобу COVID-19.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше вдівець Фріске Шепелєв віддав їх сина батькам Жанни перед весіллям.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв несподівано пішов назавжди.

Також "Знай.ua" писав, що вдівець Фріске Шепелєв плюнув у обличчя всім жінкам - "Типовий мужик".