Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила романтичне фото з чоловіком Юрієм Горбуновим, з яким вони незмінно разом ведуть популярне шоу "Голос країни". Так, артисти позували на срібному фотофоні, а сама Катя приміряла неймовірну сукню бежевого кольору зі срібними блискучими аплікаціями-зірочками, доповнивши розкішний образ ніжним вечірнім макіяжем з акцентом на очах.

"Коли ми знімали нокаути, то навіть не підозрювали, що в ефірі цей етап буде, коли а в усій країні буде оголошено карантин. Ми знали про епідемію в далекому Китаї, знали про перші випадки в Італії і вірили, що до нас коронавірус не дійде. Варто пам‘ятати, аби епідемія не поширювалася треба залишатися вдома. Вмикайте @goloskrainy_official о 21:00", - поділилася емоціями Осадча. Фолловери не пройшли повз, залишившись в захваті від зіркової красуні: "Красива 😍", "Королева телебачення Надзвичайна,розумна,комунікабельна,стильна,жіночна!!!😇👍🏻👌", "Яке плаття😍", "Тут ваша пара виглядає по особливому 🔥", "Сукня дуже гарна, Вам личить колір", "Сукня 😍 не відвести очей !!! Ви шикарна 🌟", "Ну такі заї😚😚🤗", "Гарна пара!!! Дуже надихаєте!!!❤️❤️", "Шикарна🔥".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.