Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила зворушливий кадр, на якому її мама, 63-річна Людмила Миколаївна, показала, як забавно проводить карантин через коронавірус COVID-19. Так, жінка вирішила не втрачати почуття гумору і оптимізму, і, перебуваючи вдома, приміряла різні вбрання разом з захисними окулярами, медичною маскою і рукавичками. "Краще бути смішним, ніж мертвим", - зазначила найрідніша жінка Аніти.

"

Пост про крутизну моєї мами (63 роки) 🤘🏻😅 Карантин проявляє звичайний стан мами, просто трохи екстравагантніший 🤣 Люблю маму ❤️ спасибі за те, що завжди хвалила і за постійний оптимізм! Цитата : « краще бути смішним, ніж мертвим» P. S. Запускаю флешмоб #карантинфешн 😃😃 Задавайте ваші варіанти вбрань на вихід в магазин за продуктами 😂😂😅
", - поділилася цікавою серією кадрів Аніта Луценко. Фолловери ж залишилися в захваті, засипаючи маму тренера компліментами і захоплюючись її позитивом. Багато хто відзначили, що саме в такому вигляді і виходять на вулицю в супермаркет.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість приймала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", тож вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.