Міжнародний конкурс пісні Євробачення 2020 скасували через епідемію коронавірусу COVID-19. Важливо, що саме скасували, а не перенесли. При цьому кожна з країн учасників опинилась у дивній ситуації, адже більшість країн вже встигли обрати власних номінантів, фанати шоу записували смішні огляди-реакції на кожен виступ, активно розкручувався тоталізатор. Традиційно для України, жителі активно сперечалися та критикували результат відбору.

Оскільки шоу скасували, організатори повідомили усім країнам-учасникам, що вони вільні самі вирішити, чи проводити наступного року новий відбір чи просто зарезервувати місце у конкурсі наступного року за учасниками, які перемогли цього року.

Декілька країн відразу запевнили, що вони обиратимуть конкурсанта наново, тоді як представник цього конкурсу в Україні оголосив, що наступного року національного відбору не буде. Це означає, що поїде гурт Go_A, колектив який поєднує електронну музику з автентичними текстами і ритмом.

Go_A, фото: Facebook гурту
Go_A, фото: Facebook гурту

Проте існує одна проблема: Go_A мусить написати нову пісню, саме таку умову поставили організатори. З одного боку, гурт має цілий рік на підготовку, а з іншого це завдання може бути надзвичайно складно.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Go_A відреагували на те, що багато хто з глядачів стверджує, що голосував за гурт, а не за пісню. Саме тому гурт вирішив запропонувати українцям декілька пісень, аби вони самі могли обрати, з чим представлятимуть Україну на Євробаченні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше коронавірус вирішив долю відомого кінофестивалю, з'явилася заява організаторів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євробачення 2020 скасували через коронавірус, хто представить Україну наступного року.

Також "Знай.ua" писав, що Віталій Дроздов висловився про мінуси Go_A: "Розраховувати на високі місця не доводиться".