Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. А зовсім нещодавно зірковий чоловік знаменитості, Юрій Горбунов, виставив трепетне фото з їх 3-річним сином Іваном, показавши, як проводить з малюком "карантинні" будні, залишаючись вдома через небезпечний коронавірус COVID-19 і закликаючи прихильників робити те ж саме. Так, артист зізнався, що для ігор з хлопчиком вибрав колекцію маминих капелюшків, адже вони вже переграли у всі машинки. Варто зазначити, що обличчя Івана батьки приховують від сторонніх і не показують в соцмережах.

"А ми з Івасиком граємось маминим капелюхом!!Перегралися вже усіма машинками!!Дійшла черга до капелюхів! Пишіть в які ігри ви граєте з трьох річними дітьми? І чим займаєтесь на самоізоляції!!??"

- поцікавився Горбунов. Фолловери не пройшли повз, радячи зірковому батькові різноманітні інтерактиви і засипаючи їх сім'ю компліментами: "Ну Дак маминими капелюхами вам грати не переграти. Вам і карантину не вистачить продовжувати доведеться 😮😮😮", "О. так там цих капелюшків грати-непереграти)))", "Ви такий щасливий тато!!👍", "Також граємось з дитиною чим попаде під руку, так і проводимо карантин😊😁", "А чому ви свого Івасика не хочете показати.????)))))", "А де ж Івасик?", "Який у мами класний капелюх!", "Капелюхів має вистачити на пів року )))".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.