Співак Гарік Кричевський висміяв карантин, пов'язаний з поширенням коронавіруса, у себе на сторінці. Музикант виклав відео, де грає на гітарі і в пісні висловлює все, що думає про галасу і паніці навколо коронавіруса. У своїх куплетах, що містять ненормативну лексику, Кричевський розповів, що "Схоже, всіх нас грамотно ї*ть", і припустив, що інформація про коронавірус була жартом. Він висміяв панікерів, які скуповують тоннами туалетний папір, і жартома поскаржився про те, що з-за масок не видно посмішок красивих дівчат. Завершив пісню шансоньє тим, що пообіцяв - народ "відсидить у карантині", а потім візьме вила і провчить тих, хто пожартував.

"Естетам і снобам дивитися протипоказано!" - таким коментарем супроводив свій ролик Кричевський.

Эстетам и снобам, смотреть противопоказано! А также детям до 16...(ненормативная лексика)

Geplaatst door Гарик Кричевский op Dinsdag 24 maart 2020

Фанати в коментарях захопилися веселим настроєм виконавця, пісня швидко розлетілася по соцмережам. В карантин найважливіше не тільки мити руки і дотримуватися заходів обережності, але і не вішати ніс. Адже епідемія обов'язково закінчиться, всі хворі - поправляться і можна буде з оптимізмом і легкістю зустрічати літо. А поки бережіть себе і своїх близьких і слухайте нове творіння Кричевського, якщо раптом стане сумно.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали: Галкін показав Пугачову в піжамі і без макіяжу: пристрасні поцілунки на очах у ведучої "Орла і Решки".