Учениці реаліті Нового каналу "Від пацанки до панянки" влаштували бійку через сміття в парку під час чергового випробування. Так, їх намагалися навчати хорошим манерам в лісі. Але навчання хорошим манерам не заладилося. В ліс заїхала машина, і водій став викидати відходи прямо перед носом «пацанок».

"Люди, які прибирають, ніколи не будуть смітити. В цьому була суть завдання. Але ми спеціально ускладнили випробування, створивши такі собі копії "пацанок", – каже директор Школи леді Тетяна Мокріді. – Вирішили поспостерігати, наскільки дівчата готові зустріти самих себе".

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

Юля #Бандитка Чигринець "гостям" не зраділа. Вона підійшла до машини і попросила забиратися геть. А потім і зовсім налетіла на чоловіків з кулаками. До неї приєдналися інші дівчата. Завязась бійка. Потрапила під гарячу руку "пацанок" і машина хлопців. Чигринець розбила ногою фару, а Влада Роговенко кинула в заднє скло ящик.

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ми просто пояснили хлопцям на доступному їм мовою, що не треба тут смітити, – згадує Влада. – Потрібно любити і берегти природу".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Пацанка" після шоу зізналася у зґвалтуванні, аборті і проституції.

Як повідомляв Знай. ua, вагітним і брудним "пацанкам" довелося жебракувати на вулиці.

Також Знай. ua писав, що "Пацанкам" влаштували "смугу перешкод" з коньяку, шампанського і пива.