Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася несподіваним зворушливим відео з сином Веніаміном, який повернувся додому з навчання у Великобританії на час карантину через коронавірус COVID-19, якого відповідально дотримується разом із зірковою мамою. Так, артистка і хлопчик позували у дворі їх заміського будинку, зазначивши, що найкраще проведення часу - читання книг, вивчення чогось нового й цікавого.

"@tina_karol та її син Веніамін вважають, що карантин – нагода дізнатися щось нове і надолужити втрачений матеріал. А що корисного плануєш зробити ти? Ділись з нами у коментарях 😊 - сказано на офіційному сайті телеканалу "1+1". Фолловери не пройшли повз, розповідаючи, чим займаються на карантині і захоплюючись зірковою сімейкою: "❤️Обожнюю", "Дуже класно. Більше такого позитивного усім нам", "Кльові !!!", "Мама з сином..! Що може бути прекрасніше.. ❤️", "Такі милі😍😍😍", "Тіна прекрасна!!! Таке добре й приємне відео! Прям аж настрій підняло))😊😄", "Такі котики😻", "милі😍❤️".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.