Зірка Жіночого Кварталу Валерія Товстолєс назвала плюси та мінуси перебування в карантині, який був продовжений в Україні до 24 квітня.

Актриса і ведуча вечірнього шоу на Русское Радио Україна зізналася Знай.uа, що дозволила собі в цей період, які серіали і фільми встигла подивитися, і які книги прочитати, і що перше зробить після закінчення карантину.

Валерія Товстолєс, актриса Жіночого Кварталу
Валерія Товстолєс, актриса Жіночого Кварталу

Леро, як відреагували на продовження карантину в Україні і введення режиму НС?

Для мене це було очевидно. Щоб епідемія пройшла для нас плавно і не критично, як в Італії, ми повинні негайно відреагувати і пересидіти вдома. До літа все налагодиться, і життя знову буде бити ключем.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ви за системний домашній карантин з чітким розпорядком дня або за хаос і безділля?

Я даю собі відпочити в плані сну. Дозволяю зараз прокидатися, коли захочу, але не байдикую весь день. Готую, прибираю, роблю творчі справи, читаю книги і займаюся спортом, щоб час не проходив дарма.

Лера Товстолєс з коханим, фото: Instagram зірки
Лера Товстолєс з коханим, фото: Instagram зірки

Як думаєте, які плюси і мінуси нинішнього становища?

Плюси в тому, що екологія стала краще, у Венеції - дельфіни, виробництва зупинилися, машин на дорогах менше. Світ вперше зупинився, і це теж чудово.

Мінуси - дуже не вистачає роботи, і навесні, звичайно ж, хочеться виходити на вулицю. Сподіваюся, все швидше закінчиться.

Які серіали і фільми встигли подивитися за час карантину? Можливо, прочитати книги?

Серіал "Погань", фільм "Зараження", серіал "Рік і Морті", серіал "Новенька", фільм "Паразити".

Книги: "Далі живіть самі" Джонатана Троппера, "Люди, які грають в ігри" Еріка Берна, "Путівник вільного мандрівника по Галактиці" Дугласа Адамса.

Чого вам найбільше бракує в карантині?

Не вистачає обіймів з людьми і великих зустрічей з друзями.

Актриси Жіночого Кварталу
Актриси Жіночого Кварталу

Що перше зробите, коли карантин закінчиться?

Відсвяткую день народження у великій компанії біля басейну! (11 квітня зірці виповниться 25 років - ред.)

Що порадите українцям, як не зневіритися в цей час і не збожеволіти, сидячи вдома?

Медитуйте, читайте, займайтеся спортом, доглядайте за собою, заведіть нові корисні звички, почніть нову справу (навчіться малювати, шити, робити щось своїми руками).

В цей час потрібно бути ближче з сім'єю і отримувати від цього задоволення. Присвятіть час близьким!

Нагадаємо, раніше фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя розповів Знай.uа, як карантин позначився на його житті.

Також Знай.uа зібрав думки представників української музичної індустрії про те, як коронавірус вдарив по їхній роботі та бюджету. За словами співзасновника Concert.ua Дмитра Феліксова, концертна індустрія першою прийняла на себе удар, зупинивши всі масові заходи. "Тільки це рішення призвело до прямих збитків галузі більш ніж на 500 млн гривень тільки в період чинного карантину. При цьому більше 200 тис. глядачів не потраплять на концерти і можуть втратити гроші за куплені квитки. До кінця року втрати галузі складуть більше 1 млрд і це за умови, що карантин буде скасовано, а сама пандемія, буде взята під контроль", - зазначив він.

Крім того, Віктор Бронюк з гурту ТІК розповів Знай.uа, як проводить карантин вдома з сім'єю і яке захоплення у нього є ще зі студентських років.