Епідемія коронавірусу – надзвичайна подія для всього світу, і люди шукають різні способи допомогти медикам в цій проблемі. Не залишилися осторонь і українські дизайнери. Вони почали шити одноразові захисні костюми для медиків, які лікують хворих COVID-19 у лікарнях нашої країни. При цьому весь одяг, яку вдається пошити, передається в медустанови безкоштовно.

Початок флешмобу поклала топовий український дизайнер Світлана Бевза. Її команда переорієнтувалася на пошиття медичних костюмів першою. Також дизайнера підтримали і деякі колеги по цеху. Зокрема, вже підключилися Іван Фролов, Тетяна Чумак, Богдан Кас та інші.

На своїй сторінці у Facebook Фролов заявив, що за сьогодні встигли зробити 51 медичний костюм і зробити викрійку для ще 100 таких же.

Волонтери також закликають допомогти українським дизайнерам з матеріалом у логістикою. Зокрема, засновниця Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська звернулася до користувачів і зазначила, що фахівці потребують тканини, гумки і блискавки. Крім того, готові костюми необхідно якимось чином доставити і передати в медустанови. Деякі люди вже відгукнулися на прохання Ірини, і висловили бажання допомогти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше