Нещодавно російські ЗМІ поширили інформацію про розбрат в багатодітній родині репера Джигана та Instagram-зірки Оксани Самойлової. Водночас артист повідомив в мережі, що відправився в "психушку", де його лікували від наркозалежності. Тепер Джиган повернувся додому, хоч і продовжує досить дивно себе вести. Так, у своєму Instagram-сторіс він опублікував неоднозначне відео з доньками і ножам в руках.

Як видно, репер опублікував ролик, на якому, за його словами, присвячує в лицарі своїх трьох маленьких дочок. При цьому він простягає до них ніж і торкається вістрям до їх плечах. П'ятирічна Лея і дворічна Мая сприймають це як гру. Чого не скажеш про старшу дочку, восьмирічну Арієллу. Дівчинка навіть не дивиться в бік батька і веде себе вкрай стримано.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом і "психом".

Також портал "Знай.ua" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.