Телеведучий Дмитро Шепелєв, також відомий як цивільний чоловік померлої від раку співачки Жанни Фріске і батько їх спільної дитини, виїхав з родиною з Москви через пандемію коронавірусної хвороби COVID-19.

Відповідний допис Шепелєв розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Удовець і батько розмістив фотографію, на якій він вигулює двох собак на березі великої водойми.

"Вдалині від соціальної дистанції 😷 серед 🧊 🧊 🧊[криги] з сім'єю. Я і моя зграя бажаємо вам доброго здоров'я і ніякої паніки. Подбайте про старших і займіться, нарешті, тим, до чого ніяк не доходили руки. Тепер вже офіційно" - написав Шепелєв у підписі під фото, прокоментувавши запровадження у Росії карантину.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

З попередніх дописів телеведучого, який нещодавно покинув російський Перший канал і зараз не веде жодної телепрограми, відомо, що зараз він перебуває на озері Плещеєво в Ярославській області Росії. Його вразила природа національного парку та крига, що досі тримається на водоймі.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Шепелєва доволі сильно схвилювала тема пандемії коронавірусу, він не вперше коментує цю проблему. Наприклад, кілька днів тому він дивувався спустілим вулицям Москви.

Також пандемія коронавірусу вже зруйнувала особисті плани Шепелєва. Як писалі російські ЗМІ, зірка планував поїхати з дитиною на гірськолижний курорт в Італії, але відмовився від свого плану в останній момент, хоча на той момент епідемія у цій південноєвропейській країні ще не досягла критичного рівня.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше удовець Фріске Шепелєв показав, на що перетворилася Росія під час карантину - "Як у фільмі-катастрофі".

Як повідомляв портал "Знай.ua", вдівець Фріске Шепелєв плюнув у обличчя всім жінкам - "Типовий мужик".

Також "Знай.ua" писав, що вдівець Фріске Шепелєв віддав їх сина батькам Жанни перед весіллям, - ЗМІ.