Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи сидіти вдома на карантині, як робить це сама зіркова красуня разом із маленькими доньками - Тільдою і Євою. Так, артистка пренесла всі концерти і зізналася, що тепер у неї є більше часу на рідних і близьких, публікуючи в Сторіс захоплююче проведення часу з малятами.

Світлана не раз відзначала в різних інтерв'ю, що вона сувора мама, і навіть мультики в зірковій сім'ї можна дивитися лише зрідка. Сестрички навіть на карантині займаються спортом і не забувають про навчання. На останніх кумедних відео Лободи маленька Тільда робить розтяжку в червоному спортивному костюмчику, а Єва й зовсім сидить на шпагаті, читаючи при цьому одну з частин Гаррі Поттера.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Сама ж виконавиця - справжній приклад для своїх дівчаток - вона охоче демонструє струнку фігуру, над якою щодня наполегливо працює навіть в домашньому спортзалі. Варто також зазначити, що обличчя маленької Тільди, можливим батьком якої є соліст Rammstein Тілль Ліндеманн, зіркова мама активно приховує від чужих очей, через що деякі фото артистки викликають сміх шанувальників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.