У вівторок, 24 березня, пішов з життя народний артист України і знаменитий оперний співак Анатолій Мокренко. Про це повідомили на сайті Національної музичної академії України ім. П. І. Чайковського.

"24 березня 2020 відійшов у вічність видатний оперний співак, народний артист України, лауреат Державної премії імені Тараса Шевченка, генеральний директор і художній керівник Національної опери України ім Шевченка (1991-1999рр.), професор кафедри вокального співу Національної музичної академії України ім.П.І.Чайковського Анатолій Юрійович Мокренко", - сказано в повідомленні.

... кілька годин тому відійшов у вічність Анатолій Мокренко - легенда українського оперного та естрадного співу......

Geplaatst door Микола Гриценко op Dinsdag 24 maart 2020

22 січня 2020 року народний артист України Анатолій Мокренко відсвяткував свій 87 день народження.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Анатолій Мокренко народився 22 січня 1933 року в смт. Терни Харківської області (зараз - Недригайлівський район Сумської області), закінчив Київський політехнічний інститут за фахом гірничий інженер-технолог, а згодом - вечірнє відділення столичної консерваторії. Оперній сцені віддав понад 50 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві пропала жінка з хворобою Альцгеймера, нічого не пам'ятає.

Як повідомляв Знай. ua, у родині Софії Ротату сталося велике горе, пішов з життя найрідніша людина співачки.

Також Знай. ua писав, що лікар наклав на себе руки, коли дізнався, що заразився коронавірусом.