Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила архівний кадр, позуючи з їх з Владом Топаловим однорічним сином Михайлом серед пальм на Мальдівах, де сім'я відпочивала ще в січні. Так, артистка висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, зазначивши, що їм довелося скасувати всі плани і поїздки, однак сама зіркова мама намагається зберігати оптимістичний настрій.

"Всі поїздки скасовані , тому подорожуємо сидячи на дивані з допомогою фотографій 😆
Я намагаюся не втрачати оптимістичний настрій.
У вас як справи?)", - поцікавилася Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Регіна,згодна з вами)Без оптимістичного настрою ніяк!...Надія на краще і Віра в диво🙏🏼😍☀️", "Щось стає вже не спокійно", "Оптимізму всім нам в душу❤️", "Заряджаюсь від вас позитивом", "Шикарний вид👍👍😍😍", "Ой як класно не можуууууууу😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻", "Хороший настрій❤️".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.