Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився новим кліпом, досить голосно повернушвись в шоу-бізнес, а тепер вирішив спробувати себе і в ролі блогера. Так, артист розповівши українцям, як не розлучитися під час карантину через коронавірус COVID-19, адже багато пар не бувають разом настільки часто, як зараз. Спочатку Володимир показав, як приготувати апетитний омлет на сніданок, презентувавши його коханій дружині.

Через карантин в Китаї збільшилося число розлучень. Я, як чоловік з досвідом, розповім ЯК НЕ РОЗЛУЧИТИСЯ НА КАРАНТИНІ! Посилання в шапці профілю!😂😂😂 Приємного апетиту!
, - поділився порадами Дантес. Фолловери залишилися в захваті: "Хахаха офігенний формат! Дуже актуальненько, точно порве ютуб. Єдине, більше жартів і швидше готувати (рецепт дивилася на *2)", "Який смачний омлетик!!!", "Всіх жінок дратує свій мужик який лежить на дивані😅", "Офігенна рубрика🔥 Хочу ще🙈", "Вова як знайти чоловіка на карантині .😂", "Що за маячня як можуть розвести якщо у них все закрито😄", "Дивлюся на Вашу пару і вірю в справжню любов ❤️😍".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.