Співачка Анастасія Каменських не дуже активно коментує своє сімейне і романтичне життя. Проте в нещодавньому інтерв'ю виданню "Караван історій" вона розповіла, що штамп у паспорті нічого не змінив у їхніх стосунках з Потапом, а ще поділилась секретами їхньої сімейної рутини.

Настя розповіла, що їм подобається тримати свої почуття в секреті, проте протягом такої великої кількості років велика кількість фанатів мріяла побачити їхнє одруження, що пара вирішила провести публічну церемонію. Окрім того, так парі вдалось зібрати усіх своїх близьких і прожити хороше і веселе свято.

Зірка розповіла, що Потап цінує у ній те, що вона змогла дати йому затишок і підтримку. Так, за її словами, вона регулярно готує корисну їжу, таку як, наприклад, парові котлети, яку потім кожен артист запаковує у лоточок і несе з собою на роботу. Саме Настя відповідальна у сім'ї за кухню, так що в цьому аспекті тут усе традиційно в родині. Коронною стравою є паста, яку зірка готує на свята або на прихід гостей.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

Цей затишок Настя поєднує з активним гастрольним графіком, записом нових пісень та зйомками у декількох телевізійних шоу. За словами співачки, родина не живе ні за правилами матріархату, ні патріархату. Про усі виклики і проблеми пара просто говорить.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Настя Каменських заговорила іспанською, мов рідною, фанати оцінили.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Каменських поділилася власними секретами життя, як зробити, щоб збувалися мрії.

Також "Знай.ua" писав, що Настя Каменських забула про пристойності і оголилася на камеру: "Просто вогонь".