Співачка Tarabarova, яка першою ще 11 березня почала проводити онлайн-концерти під час карантину, вирішила не зупинятися на досягнутому і зняла перший онлайн-кліп. Артистка у роботі дотримувалася всіх вимог карантину.

Музичне відео на композицію "Найкрасивіша. NO STRESS" створили згідно з всіма нормами карантину: співачка і танцівниця знімала себе самостійно, не виходячи з дому.

Tarabarova, фото: пресслужба
Tarabarova, фото: пресслужба

Tarabarova, фото: пресслужба
Tarabarova, фото: пресслужба

Реалізувати ідею допомогла відома режисерка Інна Грабар. Хоча ідея й видавалася простою на перший погляд, однак вимагала ретельної підготовки. Вся команда годинами перебувала в онлайні, обговорюючи образи і мейкап. Довелось неодноразово повторювати танцювальні рухи, вибирати локації і ракурси зйомок, консультуватися, як краще виставити світло.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Дистанційно було зроблено й монтаж відео, пост-продакшн і корекцію кольору. Прем'єра кліпу запланована на наступний тиждень, а трек "Найкрасивіша. NO STRESS" вже можна почути на радіостанціях країни. Водночас сама Світлана Тарабарова ще раз закликає всіх залишатися вдома і творити диво разом.

Tarabarova, фото: пресслужба
Tarabarova, фото: пресслужба

Tarabarova, фото: пресслужба
Tarabarova, фото: пресслужба

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Повалій вже два місяці нікуди не виходить — артистка опинилася зачиненою у власному домі. Співачка розважає себе зарядкою, музикою і спілкуванням з близькими людьми.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина Ніколаєва зробила заяву про коронавірус чоловіка - "Благаю!". У популярного російського артиста Ігоря Ніколаєва підозрюють зараження коронавірусом

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео. У новому кліпі на пісню "Ми вітер" Руслана танцює серед хмар