Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка згадала дитинство, виставивши зворушливий чорно-білий ролик, на якому бере перші уроки вокалу. Варто відзначити, що на архівному відео Кароліні ледь виповнилося 15 років.

😂 Мені 15 років. Перші уроки вокалу. 🤩 Як гартувалася сталь…
, - підписала ностальгуюче відео Лорак. Фолловери ж залишилися в захваті, адже Ані рідко згадує про своє дитинство: "Сонечка дуже на вас схожа , такою ж красунею буде 😍", "Яка краса😻 із маленької дівчинки виросла справжня ДІВА!❤️", "😍😍😍😍 яка ви мила і яка ж ТАЛАНОВИТА! Кароліна,ви справжній приклад для багатьох!👏❤️", "Дуже ніжна 🌼і красива👸цілеспрямована і працьовита👏🏻😍🌹", "Ваш голос золотий і такий коханий, найкращий! 🙏❤️ Любов нескінченна!", "Красуня ❤️", "Наша зіронька💕✨🦋", "Який голосок😍. Навіть через роки в вас нічого не змінилося , все така ж мила красунечка🙈😻".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.