Найпопулярніша екс-учасниця романтичного реаліті-шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Так і в цей раз дівчина виклала в мережу цікавий знімок, на якому позує в компанії бородатого красеня.

Як видно, знімок зробив саме хлопець, він сфотографував себе і Раміну у величезне дзеркало. Дівчина з'явилася в кадрі в темних вільних джинсах і сексапільному гірчичному топіку, який оголив ідеальний прес і підкреслив пишний бюст. Її волосся розпущене, а на обличчі немає макіяжу – тільки мила посмішка. При цьому на руках Есхакзай тримає маленьку собачку. Хлопець позує в синіх джинсах і білій футболці, він злегка посміхається, дивлячись у камеру. У підписі до фото Раміна не розповіла, що це за хлопець, але фанати відзначили, що він чимось скидається на Козловського.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.