Знаменитого українського музиканта та колишнього соліста гурту "Quest Pistols" Антона Савлепова, який є вегетаріанцем, "мучили" м'ясом просто під час шоу "Хто проти блондинок?" на "Новому каналі".

Відтак, як відзначається, у популярному шоу дівчата влаштували зоряному учаснику справжнє випробування. І варто зауважити, що співакові пройти конкурс було не під силу, бо його змусили торкатися м'яса, а він, як відомо, відмовився від нього ще у 18 років.

Фото з шоу

Вже після надскладного випробування Савлепов зізнався, що будь-який контакт з цими продуктами, м'яко кажучи, не приносить йому задоволення та розповів, що стало причиною:

"Кроком до вегетаріанства стало моє оточення. Серед друзів було дуже багато переконаних веганів. Тоді мій вибір підтримали навіть батьки. Знаєте, вони згодом теж перестали вживати м'ясо і рибу. Мої дружина і дочка - теж вегетаріанці. Для нас це вже не вибір, а, скоріше, звичайна справа. Навіть уявити не можу, що хтось ще їсть м'ясо!".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.