Як відомо, знаменита українська телеведуча Олена-Крістіна Лебедь та наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, досить активно веде свою Instagram-сторінку та часто радує прихильників різноманітними відеороликами та знімками.

Так, цього разу зірка "Аферистів в мережі" оприлюднила фотографію зі своїми друзями та привітала їх з народження дитини, яке сталося просто під час карантину, спричиненого коронавірусом.

Наречена Розенка, фото з вільних джерел
Наречена Розенка, фото з вільних джерел

"А знаєте, карантин не карантин, а життя продовжується. Катюша, Саша, вітаємо! Ласкаво просимо, принцеса-курносик. Вітаємо тебе, нова чарівна україночка", - написала вона.

Водночас користувачі підтримали друзів знаменитості та привітали їх з народженням дитина та побажали, аби вона виросла здоровою та щасливою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус зірвав дах нареченій Розенка - дриль приносить божественне задоволення

Як повідомляв портал "Знай.ua", наречена Розенка "поцупила" в "Сільпо" візок та ледь не навернулася на ньому, відео.

Також "Знай.ua" писав, що наречена Розенка потрапила в реанімацію з жахливою травмою голови: що сталося з Оленою-Крістіною Лебідь.