Популярна українська співачка Настя Каменських, яка одружена з репером Потапом в період карантину взявся розважати шанувальників, щоб вони не нудьгували. На своїй сторінці у соцмережі зірка часто проводить онлайн-тренування для своєї аудиторії, і активно викладає кумедні відео в TikTok. Але в цей раз веселий ролик з Настею зняв і виклав її чоловік Потап.

На його сторінці з'явилося відео, на якому Каменських позує в спортивному біло-блакитному костюмі. На тлі звучить енергійна клубна музика, під яку Настя танцює. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі немає макіяжу. При цьому на початку ролика у співачки ніби "кам'яне" особа, хоча потім вона все ж починає посміхатися. У підписі до відео Потап написав: "Мій улюблений тренер NK @kamenskux бере участь у #noxoxochallenge, і Ви підключайтеся".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.