Популярна співачка Віра Брежнєва, яка починала кар'єру з групи "ВІА Гра" і заміжня за продюсером Костянтином Меладзе, часто радує багатомільйонну армію шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу красуня показала в мережі пікантні селфі, на яких з'явилася у звабливому образі, а в підписі до них закликала фанатів зберігати карантин і сидіти вдома.

Як видно, перед камерою Віра з'явилася, розкинувшись у кріслі. На ній бежевий топік на тоненьких бретельках, який ледь утримує пишний бюст. Її волосся розпущене і акуратно укладене, а на її обличчі яскравий денний макіяж, вона уважно дивиться в камеру. У підписі до посту Брежнєва написала: "Бережіть себе. Залишайтеся вдома. Цілую і обіймаю вас на відстані Усіма дівчачими справами ділюся на @vbdiary, а тут хочеться зробити корисний спільний прямий ефір. Є побажання?". Фани в захваті від нових фото зіркової красуні, її засипають компліментами, які не запідозрили, що Віра вдалася до пластики і збільшила собі груди.

Коментарі під постом Віри
Коментарі під постом Віри

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.