Під час пандемії коронавірусу, був оголошений масовий флешмоб “Залишайся вдома”. Це необхідно, щоб не допустити зараження і подальшого розповсюдження небезпечної інфекції. Акцію підтримали тисячі знаменитостей з усього світу. Не залишилася осторонь і дочка Анастасії Заворотнюк Анна. Відповідне відео вона розмістила в своєму Instagram

Ролик зроблений в стилі “Леон Кілер”. На відео Анна в окулярах і з квітковим вазоном, в якому зростає її улюблена орхідея, йде кудись вперед. До ролика підпис в стилі діалогу з фільму. Він звучить так:

Leon: And stop saying “okay” all the time.

Mathilda: Okay;

Leon: Good.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

відео Ганна Заворотнюк прикріпила теги #stayhome і #stayhomeandwatchleon. Таким чином вона підтримує акцію “Залишайся вдома”, і закликає людей уникати контактів з іншими людьми під час пандемії.

У коментарях користувачі підтримують ініціативу Анни, а також бажають здоров'я її матері. Анастасія Заворотнюк припинила будь-яку творчу діяльність у жовтні 2019 року, і зараз знаходиться на лікуванні. У відомої актриси діагностований рак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МакЅим вийшла з лікарні, що відомо про стан співачки.

Як повідомляв портал Знай.uа, лікарі не допомогли врятувати Заворотнюк, родичі актриси звернулися до вищих сил.

Також портал Знай.uа писав, що дочка Анастасії Заворотнюк поділилася своїми переживаннями в мережі.