Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Під час карантину зірка почала активно займатися спортом і навіть проводить онлайн-тренування для своїх фоловерів. Так і цього разу Настя вирішила знову залучати українців до зарядки і спорту, і призначила прямий ефір-тренування.

На новому фото, яке показала зірка, вона з'явилася в сміливому спортивному луці. На ній чорні лосини в обліпку і червона майка – це вбрання її власного бренду спортивного одягу. Волосся красуні зібрані в недбалий пучок на маківці, а на її обличчі немає макіяжу. У підписі до світлини Настя запропонувала шанувальникам займатися спортом, і вже з ранку почати робити зарядку, а вона їм у цьому допоможе своїми онлайн-тренуваннями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.