Відомий російський реп Олексій Долматов, який більш відомий під сценічним псевдонімом Guf, знову вляпався у дуже гучний скандал. Так, цього разу артист влаштував собачі бої просто на вулиці та знімав це все на власний телефон.

Відповідний відеоролик він оприлюднив на власній Instagram-сторінці.

Так, на кадрах видно, як музикант, якого звинувачують у зловживанні наркотиками, гуляє з власним псом, а потім помічає іншого собаку. В результаті артист дозволив двом чотирилапим влаштувати криваві розбірки. Водночас сам Гуф не приховував власного захоплення тим, що відбувалося, і періодично вигукував: "Давай, Гуччі", "UFC закінчився", "йому не потрібна допомога".

Скріншот допису

Варто зауважити, що фантів такий вчинок не жарт розізлив, і вони накинулися з критикою на співака, стверджуючи, що це вкрай низький та підлий вчинок.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.