Учасниця проектів Нового каналу "Від пацанки до панянки" та "Супермодель по-українськи" зізналася, що була за крок від загибелі. Про це вона розповіла в спілкуванні з психологом проекту.

"А для чого жити? Я нікому не потрібна, – зізналася вона Наталії Борисової. – Користі від мене ніякої. Навпаки, створюю одні лише неприємності. В моєму житті все йде по колу. І як би я не намагалася змінити щось у собі або почати інакше поводитися з людьми, все повертається до того, з чого починалося".

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

Після чергового розставання з хлопцем Владислава була так засмучена, що вирішила з усім покінчити.

"Я напилася і залізла на підвіконня, – згадує "пацанка". – Хотіла вистрибнути з вікна. Але в якийсь момент повернула голову і побачила собаку. Мені стало соромно за свою поведінку. Я взяла відповідальність, забравши тварину до себе, і не могла ось так кинути його".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Учасниця "Від пацанки до панянки" вирішила, що буде жити хоча б заради собаки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Пацанки" замість прибирання влаштували бійку в парку, постраждала навіть машина.

Як повідомляв Знай. ua, як наркозалежні "пацанки" мучилися на проекті.

Також Знай. ua писав, що "Пацанки" вчили Віталія Козловського шити труси.