Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила кумедне відео зі старшою донькою Сонею Кіперман, яка вже пару років як живе і вчиться в Каліфорнії, США. Так, артистка трепетно привітала юну красуню з 19-річчям, яке та відсвяткувала 30 березня, проте зізналася, що в цьому році через карантин коронавірусу COVID-19 дівчина проведе день далеко від сім'ї і зіркової мами. А от в минулому році Віра Брежнєва зробила доньці неймовірний сюрприз на 18-річчя, прилетівши до неї в гості.

Сьогодні у мене супер-свято!!! День Народження моєї коханої старшої донечки @sonyaxkiperman ♥️♥️♥️ 19!!! це відео-хроніки минулого дня народження, коли я на 2 дні прилітала в Лос Анджелес, щоб зробити сюрприз і привітати її) і ось з таким же настроєм, але на різних континентах сьогодні на карантині 🎈🎁 мені дуже пощастило з цією прекрасною дівчиною)) а їй - з водієм 😉
, - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери не пройшли повз, приєднуючись до трепетних привітань: "Напевно неймовірне відчуття, коли така доросла дочка красуня. 😍 Мама, звичайно, виглядає ровесницею)", "Які ви класні, ви їй як сестра а не мама. З днем народження вашу доньку ❤️🌺", "Ну так,- ну так! Круті ви 🔥 з іменинницею вас ❤️", "Нічого собі, яка вже велика 😊", "Яка доросла Соня! З Днем Народження!".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше