Відомий український реп-виконавець Джиган, який побудував свою кар'єру в Росії, за два місяці 2020 року встиг багато - переїхати в США, народити четверту дитину, поголити бороду й брови і потрапити в "психушку", - центр реабілітації для нарко - і алкозалежних Seaside Palm Beach в Майамі. Скандал почався після дивного "прямого ефіру" в Instagram Джигана, де він вів себе неадекватно, перебуваючи в стані сп'яніння.

Нещодавно артист разом з дружиною Оксаною Самойловою та маленькими дітьми повернувся в Москву, однак так і не дотримувався 14-денного карантину через коронавірус COVID-19, запрошуючи додому різних друзів і відвідуючи студію звукозапису. Як стало зрозуміло з нових постів в Instagram виконавця, яких він встиг додати близько 15 за один вечір, його дивна поведінка не змінилася. Несподіваним, серед фото з сім'єю і обіцянками захищати рідних, виявився кадр, зроблений, судячи з геолокації, на Super Bowl LIV 2020. Це вирішальна гра Національної футбольної ліги США. На ньому Денис Устименко-Вайнштейн позує повністю голим, поки охорона виводить його зі стадіону в наручниках.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фоловерів засмутив такий знімок, адже багато хто сподівався, що Джиган йде на поправку: "🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️бідна Оксана", "Джиган, ти взагалі кукухо/ з'їхав? Твої діти не скажуть тобі спасибі...", "Як нудно я живу", "Що наркотики роблять з нормальними людьми 😭", "Навіщо таке викладати".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Також портал "Знай.uа" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.