У кіновсесвіті Marvel може з'явиться ще один голлівудський гість. В американських ЗМІ активно гуляють чутки, що актор Кіану Рівз почав процедуру переговорів з главою Marvel Кевіном Файгі. Швидше за все обговорюється можливість Кіану Рівза зіграти "Примарного гонщика".

Про це стало відомо завдяки повідомленню низки американських видань та блогерів.

Примарний гонщик, скріншот: YouTube
Примарний гонщик, скріншот: YouTube

Цей герой коміксів Marvel вже добре відомий глядачам. Вперше Примарний гонщик з'явився на телеекранах в 2007 році, а в 2011 році з'явилася його друга частина. В обох фільмах головну роль виконав Ніколас Кейдж.

Чутки про те, що керівництво Marvel вкрай зацікавлене у залученні актора у своїх проєктаї, ходили давно. Файгі запропонував зірці "Матриці" роль лиходія в екранізації коміксу "Вічні", але той відмовився і, мабуть, озвучив альтернативну пропозицію: зіграти Примарного гонщика.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Подейкують, що Кіану Рівз в образі демонічного байкера з палаючим черепом може з'явитися в сіквелі "Доктора Стрэнджа", а потім вже персонаж отримає сольник.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, агент 007, супергерої Marvel і Форсаж — що цікавого подивитися навесні.

Як повідомляв Знай.uа Джон Сноу небайдужий до Фредді Мерк'юрі? Між акторами пробігла іскра, бреше весь Голлівуд.

Знай.uа писав, Джон Сноу красень і без Гри престолів, чим займається Кіт Харінгтон крім порятунку Вінтерфелла.