Травесті-діва Монро вирішила допомогти знайти будинок двом чарівним песикам. А заодно і “проїхатися” по всьому божевілля, яке відбувається на карантині. у себе в Instagram артистка виклала пост з фотографіями братів наших менших і додала до нього довге опис.
Монро вважає, що світова пандемія коронавіруса стала “тестом на человечнсть і осудність товариства”

“Коли весь цивілізований світ під час карантину забирає з притулків для тварин, нашв влада розвішує ідіотські борди, закликаючи дистанціюватися від собак і кішок! Налякані і дезінформовані ( а за фактом відбиті На голову) ідіоти в паніці починають здавати тварин до притулків та волонтерам. Гаразд хоч в притулки, деякі просто викидають на вулиці!”, обурюється травесті-діва.

Монро написала, що не може байдуже ставитися до того, як “якийсь обдолбанний репер в прямому ефірі стравлює собак” , і до “жахливим кадрів з аеропорту Бориспіль” , де в літаках чекають сотні українців, яким нібито плювати на себе і на інших.

Натякнула вона в своєму пості і на співачку Maruv, — “Співачка, яка прославилася вагіно-співом(З-Заздрість😉) і "артисти за мир у всьому світі", обурюється, що її не пускають додому, Хоча вона прострочила всі карантинні терміни!”.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Монро додала, що “У боротьбі з вірусом програємо по всіх фронтах”.


Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше травесті-діва Монро розкрила свою пристрасть і плюси відпочинку в Португалії: "Гріх не скористатися..."

Як повідомляв портал "Знай.ua", травесті-діва Монро не може зупинити внутрішню Волочкову, вже пішли шпагати: "Настька, угомонись".

Також "Знай.ua" писав, що українська травесті-діва Монро розбурхала соцмережі фотографією з "Оскаром".