Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, часто радує публіку незвичайними фото і відео в своєму Instagram. Так і цього разу зірка виклала загадкове чорно-біле фото нової фотосесії, на якому з'явилася в романтичному образі.

На новому фото зоряна красуня з'явилася в кімнаті з панорамними вікнами. На ній чорна джинсова спідниця і серій светр цікавого фасону. Волосся Даші зібрані у високий тугий пучок, а на її обличчі легкий макіяж. вона не дивиться в камеру, загадково дивлячись кудись у вікно. У підписі до світлини Астаф'єва заінтригувала новим проектом, а також поміркувала на тему, що відчувають чоловіки. "Якби Ви на добу стали чоловіком, що б Ви зробили з цим часом?", - запитує Даша у шанувальників і сама ж відповідає на своє питання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.