Найпопулярніша екс-учасниця романтичного реаліті-шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Але в цей раз дівчина трохи засмутила фанатів скаргами на хейтеров. Раміна опублікувала миле фото, однак у підпису до нього почала скаржитися на всіх і вся, навіть колишнього згадала.

На знімку дівчина з'явилася вдома, з милим песиком на руках. На ній рожева футболка, волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж, вона склала губки в поцілунку, і як би підморгує. У підписі до посту Раміна крім іншого написала і щодо Козловського: "Ах, так, давайте ще згадаємо про проєкт "Холостяк", де мене показали дурепою і мої піар-відносини з чоловіком, який зробив мене Мадонною, як мінімум, адже це було піар для мене, як ви говорите". Справжні фанати Есхакзай почали її заспокоювати і завалювати компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.