Відомий український продюсер і артист, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує шанувальників новими фото свого життя у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість висловив своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома. Так, артист вирішив забавно привітати фоловерів з 1 квітня, що іменується також "Днем гумору", виставивши веселе архівне фото з коханою дружиною, позуючи в образах Буратіно і Мальвіни. Варто відзначити, що за довгий час парочка змінилася в кращу сторону: Олексій і Настя помітно схудли, ставши спортивною сім'єю і мотивуючи тисячі українців.

Keep your Smile On! 😁 #aprilfools (Посміхайтеся!)
, - лаконічно підписав кадр Потап. Фолловери залишилися в захваті і занурилися в ностальгію: "😍😍😍😍 дуже круті😍😍😍😍 молодці друзі, люблю вас♥️🥳🥳🥳", "Буратіно, якого ми заслужили! 😂 До Мальвіні питань немає! Красуня! 😍", "Схоже на порнушку якусь 😂", "І вас з днем сміху 😂😂👍", "Вау,вау,вау", "Те почуття, коли відірвала від сосни голочку".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.