Популярна українська ведуча і акторка Даша Трегубова завітала на свято до друзів, де приміряла дивовижної краси напівпрозорий наряд, який не лише не приховав ліній і форм жінки, а навпаки - підкреслив.

Про візит написала подруга Олена Кондратова на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Неймовірно приємно, коли на відкритті нового проєкту приїжджають твої друзі з іншого міста!" - написала Кондратова у підписі до фото.

Усього було показано дві фотографії. На першій з них акторка милується на себе у дзеркало. У неї зібране угору волосся і зосереджений вираз обличчя, який контрастує з легкістю і ніжністю сукні. Сукня - абсолютно прозора, з великим вирізом на спині і елегантними вирізами на рукавах. Вона пишна, цупкий матеріал не лежить на тілі, а “тримає” свою форму. Манжети рукавів та горловина прикрашені зібганим матеріалом, що додає стилю і натякає на суворих жінок у великих жабо на картинах у класичних музеях. Окрім того, поза акторки дозволяє оцінити стрункість її ніг і досконалість сідничного м'яза.

Даша Трегубова, фото Instagram
Даша Трегубова, фото Instagram

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На другій фотографії телеведуча знову створює контраст. Вона дивиться у бік, а не в камеру, при цьому вона легко і пікантно висунула язика. М'язи обличчя розслаблені, проте Трегубова все одно створює враження суворої, дещо холодної жінки. Акторка прикриває груди руками, тому що сукня, нагадаємо, прозора, а верхньої спідньої білизни на акторці немає.

Даша Трегубова, фото Instagram
Даша Трегубова, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Красуня Даша Трегубова в серіалі "Брати по крові" приміряла "вибуховий" образ, допомогли батіг та латекс: фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Даша Трегубова змусила забути всіх "колишніх": нова ведуча "Х-фактора" готова полонити серця фанатів шоу.

Також "Знай.ua" писав, що нова ведуча Х-Фактора Даша Трегубова вийшла у відвертому вбранні.