У п'ятницю, 3 квітня, глядачі побачать новий випуск улюбленого шоу "Холостяк-10" на телеканалі СТБ. Макс запросить трьох дівчат на групове побачення в одному з найбільших аквапарків Азії.

"Мене приваблює активний відпочинок. Особливо, пов'язаний з водою. Можливо, аквапарк – це дитяча розвага, але всередині ми всі трохи діти. Це дуже класно, коли ти можеш отримувати задоволення від катання на гірках. А не тільки від посиденьок у ресторані і пасивного відпочинку", - поділився Холостяк.

Компанію Максу складуть Наташа, Дана і Даша. І якщо головний герой припускав у цей день веселощі, то дівчата поїдуть на побачення з іншими очікуваннями.

шоу Холостяк-10, фото прес-служби СТБ
шоу Холостяк-10, фото прес-служби СТБ

"Я хочу розвитку подій. Хочу зрозуміти, що в нього до мене", - зазначила Даша перед зустріччю.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Крім того, дівчата зможуть взяти участь у спеціальній програмі для найсміливіших, яка пов'язана з майбутнім проведенням часу з Холостяком.

Проявивши мужність на різних за складністю спуску гірках, супутниці Макса зможуть отримати приємні бонуси. Серед них: морозиво на двох, коктейль на двох і навіть масаж. Крім цих бонусів, дівчата відзначать ще один.

"Я чекала цього моменту – побачити Макса топлес. І це нарешті сталося", - зрадіє Дана.

шоу Холостяк-10, фото прес-служби СТБ
шоу Холостяк-10, фото прес-служби СТБ

При цьому учасниці також продемонструють Холостяку свої фігури.

"В мене найкрасивіший купальник. Зайвий раз хотілося підійти до Макса і показати себе", - не скоромно зізналася Даша.

До речі, у всіх дівчат на віллі буде можливість навчитися найдавнішій східній техніці. Кожна висловить свої почуття до Макса з допомогою фарб на воді.

"В мене немає проблеми виражати емоції словами, але, напевно, виражати емоції фарбами – глибше і зрозуміліше особисто для мене", - скаже Аня.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дівчата перетворилися на тайських принцес заради Холостяка.

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниця взяла за барки Холостяка по-дорослому, лайфхак для незаміжніх.

Також портал Знай.uа писав, хто з учасниць встиг наблизитися до інтимного з Максом Михайлюком.